Open dag in mijn studio

Ik wil u persoonlijk uitnodigen op zondag 14 december tussen 13.00 en 17.00 uur. Dan zet ik de deuren van mijn atelier wijd open voor iedereen en speciaal voor u als kunstliefhebber!

Ateliers Dennenkamp
In Oosterbeek aan de Generaal Urquhartlaan 21 ligt een school verscholen tussen de hoge oude bomen. Er is op 14 december van alles te doen in het pand waar ik werk, en veel kunstenaars tonen hun nieuwste werk in hun studio’s. Ook de grote centrale hal van De Dennenkamp zal mooi met kunst worden ingericht. De kunstenaars zijn aanwezig en u kunt ze persoonlijk spreken over hun werk.

Wat is er in mijn studio te zien?
Op een grote wand in mijn studio exposeer ik mijn nieuwste werken. Mooie olieverfschilderijen met modern borduurwerk en spannend nieuw viltwerk met een kleurreflectie op de muur.

Tafel met design cadeautjes
In mijn studio staat een grote tafel met kleine, handgemaakte design cadeautjes. Speciaal voor de kersttijd. Uniek, niet te duur en leuk om iemand mee te verrassen.

TaartenTafel
De gezellige centrale hal van De Dennenkamp is in Kerstsfeer ingericht, er zijn zitjes en een overzichtstentoonstelling van schilderijen en beeldhouwwerken. Aan de inwendige mens is ook gedacht. Er is goede koffie en er zijn lekkere hapjes en drankjes.

Wanneer en waar
Open Dag – Zondag 14 december – 13.00 – 17.00 uur
Ateliers Dennenkamp
Generaal Urquhartlaan 21
6861 GG Oosterbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.