Duo Haagse Hopjes

Sinds november 2021 zijn we aan het repeteren, Fred Bratvogel en ik. Samen vormen we het Duo Haagse Hopjes. Wat ons verbind is het feit dat we beiden in Den Haag geboren zijn. We hebben daar mooie  kinderherinneringen gemaakt voordat we de wijde wereld introkken. Haagse Hopjes een zoete herinnering aan onze jeugd in de Hofstad.

Ik was door corona opzoek naar een muzikale partner waarmee ik in de lockdown tijd toch een muzikaal repertoire zou kunnen opbouwen. Die heb ik in Fred gevonden, een kei van een keyboardmuzikant! We specialiseren ons op liedjes uit de jaren ’50 en ’60. Liedjes van Annie M.G, Wim Sonneveld, Willeke, Doris, Zwarte Riek en veel bekende Amsterdamse en Haagse liedjes.

We brengen een uitgebreid programma van 2x 45 minuten, met gezellige praatjes tussen de liedjes door. Kijk op onze website voor boeking en kosten.

Duo Haagse Hopjes verzorgt muziekoptredens met leuke bekende Nederlandse nummers van toen en nu. Wij staan klaar om uw activiteiten luister bij te zetten. Denk aan optredens in buurthuizen, koffieochtenden, verzorgingstehuizen, meezingmiddagen en seniorenbijeenkomsten.

Het doel van ons optreden is de zon te laten schijnen, plezier en vooral vrolijkheid te brengen en herinneringen op te roepen samen met ons publiek.

We zijn te beluisteren op ons eigen Soundcloud kanaal.