Geweldig leerzaam CVT workshop

Het weekend van 27,28 en 29 oktober heb ik een workshop Complete Vocal Techniek gevolgd bij Saskia Baks en Elise Zijlstra. Een rollercoaster waarin je het hele weekend masterclasses volgt in zangtechnieken. Hoe grunge ik of hoe gebruik je distortion.Hoe verbind ik dit lied met mijn gevoel en hoe breng ik het over.

Samen met 9 andere gelijkgestemde gevorderde zangers en zangeressen op (semi) professioneel niveau je stem uitproberen en verder ontwikkelen. De tijd nemen voor jezelf om te werken aan je eigen stem. Ik vond het geweldig. Steengoede zangers, van hardrock tot musical. Allemaal al lang klaar om op te treden, maar toch nog willen verdiepen! Chapeau.

Een weekend boordevol inspiratie en nieuwe ingangen om mee verder te kunnen in mijn stemontwikkeling, improvisatie en interpretatie. Geweldige docenten, mooie locatie, heel veel uitdaging en niet onbelangrijk, het eten was verrukkelijk. Gelachen, gehuild, gezongen, ontdekt, verbindingen gemaakt en gegroeid. Wat een intense rollercoaster! 10 cursisten en 2 docenten.