Recensies – Anderen over mijn werk

Collier Kattekruid
Ik heb net je collier ontvangen…. adembenemend mooi! De kleuren zijn prachtig, de lengte perfect en het draagt geweldig. De reden waarom ik nooit colliers draag (te aanwezig, te zwaar) is hiermee helemaal weggenomen. Ik ben er super blij mee! Groot compliment en heel veel dank.
M. – Nederland

Collier Veronica
What a smashing and unique statement necklace! It’s even better than I envisioned. Very light weight, but sturdy, and it will add a lot of style to any outfit. The color variations of the mostly denim color petals with some a bit darker blue – a perfect mix of colors. Seller was very nice, helpful, and responded very quickly to questions. Shipping was much faster than anticipated. Highly recommend.
Linda – V.S.

Peony Coral Charm
This necklace is a work of art. It’s more beautiful than the photograph and makes any outfit special.
B. – V.S.

Pink Poppy
Erg mooi gemaakt en ook prachtig van kleur. Erg blij mee!!
M. – Nederland

Rudbeckia
This necklace is quite a beautiful statement piece. My friends are soooo jealous. Thank you for such an exquisite necklace.
B. V.S.

Een vroege winter
een vroege winter
Het schilderij heeft zijn plek moeten vinden in huis. Nu hangt het vrij aanwezig in de eetkamer, maar niet zo dat het op me afkomt. Ik ben nog steeds erg blij met het schilderij. De kleuren passen bij mij. Het voegt zich qua kleur dan ook goed in de inrichting, zonder dat ik daar bij de aanschaf rekening mee heb gehouden. De gelaagdheid van het schilderij maakt het interessant. De achtergrond is voorgrond geworden. De vervaagde schaduwen van de takken contrasteren mooi met de grafische messcherpe blaadjes. Het haast barokke goud zie ik op dit moment ook in de natuur terug. De koude kleuren wit en blauw doen beseffen dat dit, zo als alles, maar tijdelijk is. Maar nu nog even niet, het tijdloze moet nog even wachten! Nu is het nog feest!
2014 Oosterbeek – B.F.

 

De mooiste Stelling van Pythagoras

PythagorasMarijke Bruin heeft een prachtig kunstwerk van mijn favoriete formule gemaakt. Door de prachtige herhaling van de kwadraten en de subtiele verwerking van de symbolen is dit een mooi object in onze keuken. De reflecterende kleuren aan de achterkant komen goed tot hun recht tegen de witte muur en geven een extra verrassingselement aan het kunstwerk. Zij heeft hier prachtig de magie mee vertolkt die in onze keuken hangt tijdens wiskundebijles. Zodra de leerling plaats neemt in onze keuken, gaan de sommen vanzelf! Dank je wel Marijke!
2013 Amstelveen – Wendeline

De zee

DSCN7023_2Acht jaar geleden hebben wij een groot werk laten maken door Marijke. Een blauw-groen papierwerk met een rode reflectie. Het werk hangt in onze woonkamer en elke dag kijken we er met veel plezier naar als we ons ontbijtje nuttigen. Het werk doet ons denken aan het zeeoppervlak dat door de wolken en de wind steeds van kleur verandert. Het werk geeft veel dynamiek in onze kamer. We hebben een stukje zee gevangen.

Heel mooi.

Jeroen – Hoorn

 

Rood

DSCN3650_2Net een mooi groot rood werk van de kunstenaar Marijke Bruin aangekocht en laten ophangen. Dat ging erg makkelijk want het werk is licht. Mijn schoonzoon heeft twee spijkertjes in de muur geslagen en het grote genieten kan beginnen.

De volgende open Atelierdagen komen we weer even kijken in je studio naar je nieuwe werk. Ga zo door Marijke Bruin.  Bedankt!

Familie De Jonghe – Amsterdam