Studio Hartelust

Studio Hartelust is een echte kunstwerkplaats midden in Rozendaal. Dé plek waar je naar hartelust creatief kan zijn en teken- en schilderles kan krijgen in een super kleine groep. De lessen worden door Marijke gegeven, docent beeldende vorming en handvaardigheid (1e graads) en sinds bijna vier decennia beroepsmatig vrij beeldend kunstenaar.

Inloopochtend

Binnenkort vind je op deze pagina meer informatie over de kunstactiviteiten die in Studio Hartelust plaats gaan vinden. Het plan is om tenminste 1 ochtend per week een vrije inloop te hebben waarin je zelf aan creatieve zaken kan werken onder het genot van een kopje koffie/thee. Niet alleen creatief maar ook gezellig en verbindend.

Plannen

Ook gaan er op kleine schaal workshops van 2.5 uur gegeven worden in allerlei technieken. Zentangle, abstraheren, stilleven tekenen, schilderen, kleuren voor volwassenen en misschien portrettekenen?

En wat denk je ervan om op en mooie zondagochtend je kwasten en schilderboard in te pakken en ‘en plein air’, ter plaatse te gaan schilderen? Lekker in de buitenlucht, rug in het zonnetje en in de natuur en je te verwonderen over zoveel moois. We wonen niet voor niets in Rozendaal toch?

Er zijn ideeën genoeg, meer informatie volgt.

Kids

Natuurlijk worden die ook niet vergeten. Leren tekenen en creatief bezig zijn begint al vroeg. Dus een doe-middag voor kinderen uit de buurt?

Ideeën en suggesties

Heb je een idee voor een creatieve invulling van een familiedag, vriendinnen-uitje, Zen-moment voor jezelf en je collega’s, neem dan contact op. We komen samen tot een leuke invulling van de ochtend/middag/dag, zodat je een fijne herinnering maakt.