Nieuw colliers toegevoegd

54 Ereprijs 800 model gekleurd jasje

De laatste tijd ben ik bezig met het fotograferen van mijn colliers. Daar komt nog heel wat bij kijken. Mijn dochter Robien is een fijn model om de kettingen overheen te hangen. Haar staat werkelijk alles oogverblindend.

Maar ook de fijne details van de kettingen zijn belangrijk, dus maak ik ook detailopnames.  Je wilt toch precies weten wat je koopt.

Daarna zet ik ze in mijn internetwinkeltje en op Etsy.com, waarop ik een mini-internationaal bedrijfje bestier.

Veel van mijn kettingen verkoop aan dames in de V.S.. Er zijn dus vrouwen in Chicago, Orlando, Wisconsin, en Portland  die over straat gaan met een mooi collier van mijn hand om hun hals. Een geweldig idee toch?

Misschien weten jullie het nog niet, maar de colliers zijn ook te zien in het Coda museum in Apeldoorn. ook daar ben ik trots op. Nu ga ik weer even foto’s bewerken. Tot snel.