Een extra plek om mijn werk te tonen

Er is een nieuwe digitale plek voor kunstliefhebbers. Om kunst te kopen en te verkopen. De naam: AccessART. Betaalbare kunstwerken voor aan je muur tot 1000 euro. Ook mijn werk is vanaf vandaag op deze site te zien. Ik toon daar mijn kleinere doeken, vooral de fractal schilderijen.

Deze Nederlandse website voor betaalbare kunst, nationaal en internationaal, ziet er prima uit. Het is vrij eenvoudig je werk te up-loaden, gegevens worden gecontroleerd en er is intensief contact met de beheerders van de site.  Ze zitten nog in de opstartfase, de launch party was 21 januari, dus pril. Ik wens ze veel succes!

Zelf zeggen ze: ‘accessART is a global art platform linking handpicked artists to young buyers’. Het doet me een beetje aan een Appelsientje reclame denken, waarin Juan Valdes, zijn beste sinaasappelen plukte voor ze tot sap werden vermalen verdwenen. Maar, het moet gezegd worden, er is veel aandacht voor de kunst, de kunstenaar en de site.

Neem eens een kijkje op AccessART.