Wat kost een werk?

Ik hou mijn werk graag betaalbaar, maar dat wil niet zeggen dat mijn werk niets kost. Een met vakmanschap gemaakt schilderij heeft een prijskaartje. Maar als u rechtstreeks vanuit mijn atelier een schilderij koopt is dat goedkoper.
 

Als u een schilderij bestelt:

  • Haalt u bijna 40 jaar vakmanschap in huis
  • Hou ik rekening met uw wensen
  • Heeft u een uniek werk in bezit
  • Wordt het werk geschilderd met kwaliteitsmaterialen, zodat u er jaren plezier van heeft
  • Is het schilderij netjes afgewerkt en voorzien van een ophangsysteem
  • Bereken ik geen galerieprovisie
  • Is dat voordeliger voor ons allebei

Een schilderij is een grote aanschaf, waar je even rustig over na moet denken voor je beslist. Neem gerust vrijblijvend contact op als u geadviseerd wilt worden. U kunt een werk ook altijd eerst thuis op de plek zelf bekijken, voordat u tot aanschaf overgaat.

Als u een schilderij uit mijn atelier koopt, zorg ik ervoor dat u 100% tevreden bent en dat u jaren lang plezier heeft van uw schilderij.

Werk in een juiste formaat

Vind je mijn werk mooi, maar is het te groot of te klein voor de plek die je in gedachten hebt? Heb je liever een schilderij van een andere afmeting?  Een andere basiskleur? Geen probleem. Ik maak speciaal voor je een schilderij of papierwerk aangepast aan je voorkeur.

Stuur een mail naar Marijke Bruin