Zaterdag 25 augustus Optreden Catambú

Zaterdagmiddag 25 augustus speelt Orquesta Catambú in de feesttent ter ere van de opening van de vernieuwde Weverstraat in Oosterbeek. Het wordt een gezellig en informeel feestje. We spelen een klein uurtje van 16 tot 17 uur.

Het weer wordt prachtig en de toegang is gratis. Haal je dansschoenen uit de kast en kom lekker swingen! Tot dan!

Vlotconcert Catambú

Uitgekozen voor ‘Het park vertelt 2018’

Vorige week kreeg ik het bericht dat een van mijn olieverfschilderijen is uitgezocht om als inspiratie te dienen voor de dichtwedstrijd ‘Het park Vertelt’. De uitslag van de dichtwedstrijd is op 26 augustus tijdens het evenement in het park Hartenstein te Oosterbeek. Ook wordt er dan een winnend kunstwerk gekozen.

Tevens huur ik tijdens deze dag een kraampje en sta ik met mijn colliers op een kleine – maar fijne – kunstmarkt die tijdens het evenement gehouden wordt. Dus ben je benieuwd naar  mijn schilderij of heb je interesse in poëzie, kom dan op 26 augustus vanaf 13.30 uur naar Park Hartenstein in Oosterbeek.

 

Over ‘Het Parkt Vertelt

Lees verder

Workshop Zentangle in Centraal Museum Utrecht.

Op zondagmiddag 21 oktober geef ik een workshop Zentangle in het Centraal Museum te Utrecht. Deze workshop maakt onderdeel uit van de tekeningen tentoonstelling ‘De Line Up’.

Zentangle is een manier van tekenen waarbij je met eenvoudige middelen en weinig voorkennis prachtige tekeningen kan maken met behulp van patronen en structuren uit de natuur. 

Een vorm van meditatie door het tekenen van lijnen, patronen en motieven. Met ontspannen aandacht creëer je hierdoor prachtige abstracte kunst.

De workshop wordt gehouden op zondagmiddag 21 oktober van 14 tot 16 uur, is voor volwassenen. ( tekenvaardigheid is niet nodig, concentratie wel)

Reserveringen lopen via de website van het Centraal Museum te Utrecht en kunnen zo vanaf half/ eind augustus gemaakt worden via een formulier. De workshop kost 10 euro en er zijn 15 plekken.  Hou de website van het Centraal Museum in de gaten!

Centraal museum
Agnietenstraat 1
3512 XA Utrecht

 

Catambú Vlotconcert Sonsbeek Park

Zondagochtend 1 juli Vlotconcert in Sonsbeek Park. Het weer was tropisch net als de sfeer. Wat een leuk concert was dit. Het eerste van Catambú. We kregen zeer positieve  reacties. Dat hebben we toch maar in een paar maanden voor elkaar gekregen. Een optreden van 45 minuten. Petje af voor Orquesta Catambú

Salero op Dias Latinos 2018

Workshop in de tuin Arnhems Buiten

Afgelopen woensdagmiddag een hele leuke workshop voor 20 docenten van het ROC gegeven. Model tekenen en schilderen op het grasveldje achter het ateliergebouw waar ik werk op Arnhems Buiten. Het leek Zuid Frankrijk wel, zonnetje, briesje en lekker warm. We vonden een heerlijke koele plek onder de grote bomen van het park. Vlotte schetsen en mooie schilderijtjes zijn er gemaakt. Het was ontspannen en er werd veel gelachen, kortom een heerlijke middag.

Wil je ook eens een workshop boeken? Mail dan  voor informatie.  Groepen tot 20 personen.

1 juli Vlotconcert Orquesta Catambú Sonsbeek Park

Arnhem – 1 juli Vlotconcert Sonsbeek Park

Zondag 1 juli van 13.00 tot 14.00 uur is Orquesta Catambú voor het eerst te horen en te zien tijdens het Vlotconcert in Sonsbeek Park en je bent van harte uitgenodigd. We maken er een klein salsafeestje van. Catambú bestaat nu sinds november 2018 en ik zing in deze band.
 
Kom lekker luisteren naar swingende salsa en zwoele bolero’s. Zonnetje, mooie natuur om je heen, ontbijtje mee en heerlijke zomerse muziek. Wat wil je nog meer op de vroege zondagmiddag?
 
Om 12.00 uur spelen de Jazzkids en Catambú speelt om 13.00 uur.
 
Het Vlot waarop het concert plaatsvind is voor restaurant ‘De Boerderij’, Parkweg 2 in Arnhem.  Het concert is gratis.
 
Zien we je in Sonsbeek Park? En nodig al je vrienden uit!

Geslaagde Kunstroute Renkum

  • Kunstroute Renkum

Helleborus

Het begin  van het voorjaarsseizoen is net voor bij. Dé tijd van de Helleborus. Een tere tuinplant die onder barre omstandigheden de eerste lentewarmte aankondigt.  Zijn bloemen boven de sneeuw steekt. Een echte bilkkel , die zelfs zijn kopje laat hangen als hij te veel zon krijgt. Veel kleuren groen en een beetje een voorzichtige gele kleur in de bloem. Maar dan als ketting. Drie draden, slotje en ingetogen zoals de bloem Helleborus ook is.