Home

IMG_6581 - versie 4

Je hebt me gevonden! Dát doet me plezier!

Bij mij ben je aan het juiste adres voor prachtige olieverfschilderijen, papierwerken met een intrigerende kleurreflectie en kleurrijke colliers. Ook geef ik inspirerende teken- en schilderscursussen in mijn eigen studio.

Waar gaan mijn schilderijen over?
Al jaren maak ik olieverfschilderijen en papierwerken met een kleurreflectie. Dit werk is abstract en monumentaal met oog voor detail. Structuren en patronen uit de natuur en wetenschap zijn het thema in mijn werk.
Ik hou van de geur van lijnolie en olieverf, het mengen van de juiste kleur, experimenteren met vorm en kleur in een schilderij, fine-tunen, net zo lang tot het goed is. Ook hou ik van het pigment ultramarijn blauw, deze kleur komt steeds terug in mijn schilderijen. Er zijn zoveel verschillende gradaties in de kleur blauw.

Concreet
Ik ben een doener en hou van concreet. Met mijn handen in de verf en mijn voeten in de materie, aan de slag! Niet praten, maar doen en zelf uitvinden.

De onderstaande uitspraak van Marthe Wéry, die prachtig abstract werk maakt, slaat zeker ook op mij en mijn relatie tot mijn kunst. ‘I think I’m a pragmatist. I can only understand things if I’ve done them myself. My mind isn’t abstract, it’s concrete.’

Video
Kijk eens naar de Videos op deze site. Ik laat van een paar schilderijen zien hoe ze gemaakt worden.

Verrassen
Ik hou ook van: buiten de gebaande paden, nieuwe technieken, verrassen en buiten de lijntjes kleuren. Dat doe ik ook vaak ‘just for fun’. Op dit moment maak ik bijzondere colliers van gegoten latex. Ik wordt blij van de fragiele, gekleurde bloemblaadjes, die ik één voor één met de hand op kleur breng en giet.  De colliers vind je op deze website.38 Slangenkop

Informatie, afspraak of een bezoek aan mijn studio?
Stuur een mail voor meer informatie.