Verrassende colliers

Sinds een klein jaar maak ik van gegoten latex prachtige kettingen.  Eigenlijk zouden ze beter: moderne colliers kunnen heten.

Ze zijn gemaakt van vloeibaar latex.  Bloemensoorten en hun blaadjes zijn mijn inspiratie en zo worden de kettingen ook genoemd. Het collier op de foto heet Lobelia. De colliers ogen fragiel maar zijn sterk. Ze wegen bijna niets. Je voelt niet dat je er een draagtt, omdat ze je lichaamstemperatuur aannemen.

Vaak zijn de kleuren van de kettingen ton-sur-ton en staan de colliers prachtig op een eenvoudig effen shirt of jurk. Soms zit er een klein grapje verborgen in de ketting, zoals op de foto, daar is één blaadje aan één kant rood.

De langere kettingen kan je op verschillende manieren dragen. Een, twee of drie maal om de nek gedragen, zodat je steeds weer een nieuwe look hebt.

Ik maak slechts een beperkt aantal sieraden om exclusiviteit te waarborgen. Elke ketting is uniek en handgemaakt.

Ik heb een webwinkel op mijn website geïnstalleerd waar ik de kettingen verkoop. Ook op Etsy kan je terecht. Je kan op internet de kettingen goed bekijken. Ze worden daar door een model gedragen en zijn er veel detailfoto’s toegevoegd. Maar ook tijdens de open dagen 4 en 5 juni kan je ze bekijken en aanpassen.

Groetjes Marijke