Uitgekozen voor ‘Het park vertelt 2018’

Vorige week kreeg ik het bericht dat een van mijn olieverfschilderijen is uitgezocht om als inspiratie te dienen voor de dichtwedstrijd ‘Het park Vertelt’. De uitslag van de dichtwedstrijd is op 26 augustus tijdens het evenement in het park Hartenstein te Oosterbeek. Ook wordt er dan een winnend kunstwerk gekozen.

Tevens huur ik tijdens deze dag een kraampje en sta ik met mijn colliers op een kleine – maar fijne – kunstmarkt die tijdens het evenement gehouden wordt. Dus ben je benieuwd naar  mijn schilderij of heb je interesse in poëzie, kom dan op 26 augustus vanaf 13.30 uur naar Park Hartenstein in Oosterbeek.

 

Over ‘Het Parkt Vertelt

Poëziefestival ‘Het Park Vertelt’ vindt jaarlijks op een mooie zondagmiddag in augustus plaats onder en rond ‘De Luifel’ in Park Hartenstein in Oosterbeek. Een gezellig festival met optredens van  befaamde dichters, een poëzie- en beeldende kunstwedstrijd en een markt van lokale ondernemers die zich  verbonden voelen. Onder het genot van een hapje of drankje je laten verrassen, verleiden of ontroeren door poëzie.

Voor kinderen wordt er een leuke activiteit georganiseerd

In 2018 vindt het festival plaats op zondag 26 augustus, 13.30 uur.
Dit jaar verwelkomen wij dichters Charlotte Van den Broeck, Marieke Lucas Rijneveld en Laurens Hoevenaren. Jan Terlouw Junior & The Nightclub maken de muziek: smooth, dark, sweaty & swinging.