Tijd om verder te trekken

Meer dan 6 jaar ben ik nu beheerder van de website BWArnhem.nl. Een buurtsite met heel veel bezoekers. Ik heb hem gebouwd en onderhoud dagelijks deze site voor hyperlokaal nieuws. Ik heb veel mensen leren kennen in de wijk, veel leuke dingen beleeft en vooral heel veel tijd achter de computer gezeten. Veel nieuwe artikelen op de site betekende veel bezoekers. Dus altijd de druk nieuws te scoren.

Omdat ik de site deed was het handig dat ik ook het voor het Wijkcontact bleef schrijven.  Zo hield ik contact met de rest van de redactie. Ook dat deed ik al 7 jaar. In totaal, een enorm aantal uren vrijwilligerswerk bij elkaar geteld.

Nu is het tijd voor verandering, ik stop met beiden. Met pijn in het hart.

Zeker, ik kan nog artikelen insturen voor het wijkblad en de website. Maar de website was echt onderdeel van mijn leven geworden de laatste jaren.’s Ochtends direct kijken op de nieuwssites of er nog iets gebeurd was in Arnhem wat betrekking had op de buurt. En direct plaatsen.

Ik hoop dat ik een goede opvolger kan vinden.  Ik wens de site verder een goed  leven met veel bezoekers toe.