Terug van weggeweest

DSC_2192We zijn weer terug van onze reis naar IJsland!

18 Dagen lang hebben we huis, auto en poes geruild met een IJslandse familie uit Reykjavik. Het is de tweede maal dat we in IJsland zijn geweest en dat we op deze manier ons huis ruilen. Het bevalt uitstekend.  We hebben nu een ander deel van het land verkend, dan we vorige keer hadden gedaan.

Het landschap is en blijft ongelofelijk. We hebben ons op de maan gewaand, kou geleden op de altijd winderige hoogvlakten, bergen beklommen, ons gewarmd in de spaarzame zon,landschappen bewonderd,  door een rivier gereden, ons verwonderd over de snelle weerswisselingen, in de Jacuzzi gezeten, in geothermisch verwarmde baden gezwommen. En lekker gekookt in ons eigen warme huis. We hebben van ons ‘nieuwe’ huis genoten, dat zo heel anders was dan in Nederland en voor korte tijd helemaal ons huis was.

IMG_0739

Er ligt de komende weken veel werk op me te wachten, mijn cursussen starten 18 september, de tentoonstellingen ZomerExpo en Akzo Nobel moeten worden opgeruimd en ik neem deel aan de nieuwe tentoonstelling in Museum Veluwezoom in Kasteel Doorwerth. Deze tentoonstelling wordt 26 september geopend.

 

Bovendien moet ik een dijk van een nieuwe website bouwen voor de buurt, omdat de oude site binnenkort niet meer gebruikt kan worden. Een dikke tegenvaller, want alhoewel ik goed ingevoerd ben in WordPress kost een grote site opzetten en bouwen altijd meer tijd dan je denkt.