Een sculptuur aan de muur

 

1Hallo allemaal, jullie hebben al een tijdje niets meer van me gehoord. Ik was druk aan het werk in mijn atelier, nog even heel erg aan het genieten van mijn heerlijke zonnige werkruimte. Ook ben ik drukdoende geweest met het zoeken naar een nieuwe werkruimte, en dat was nog niet zo makkelijk.Voor diegene die het nog niet weten, de Dennenkamp wordt gesloopt en op deze mooie plek worden huizen gebouwd. Begrijpelijk want het is echt een rustige authentieke plek.

Ik heb nu een ‘nieuwe’ tijdelijke ruimte per 31 juli gehuurd, maar ideaal is deze niet. Er is geen water in de ruimte en er mag geen spatje verf op de vloer terechtkomen. Het is een kantoorpand dat ook waarschijnlijk – over niet al te lange tijd –  als zodanig doorverhuurd gaat worden. Vooral het gebrek aan water maakt de  ruimte voor mij problematisch, ik spoel wel 50 keer per dag mijn kwasten uit en voor mijn papierwerk heb ik toch echt een plens water nodig. Ik heb een escape, maar zoek straf door.

De laatste weken heb ik een nieuwe serie werken gemaakt met de titel ‘een sculptuur aan de muur’.  Ze zijn klein maar erg fijn, al zeg ik het zelf. ;-)

Prijs? 99€