AteliersDennenkamp Unplugged

Heeft u altijd al willen zien hoe een kunstwerk gemaakt wordt? Over de schouder van een kunstenaar willen meekijken, terwijl deze aan zijn nieuwste schilderij werkt? De verse geur van lijnolie willen ruiken?

Wilt u ervaren hoe en waar creatieven dagelijks werken? In een atelier kijken dat niet speciaal keurig is opgeruimd voor een kunstroute, maar juist in vol bedrijf is?

Grijp dan nu uw kans!
Want op zondagmiddag 7 februari stel ik mijn atelier in Oosterbeek open en samen met mij de kunstenaars van AteliersDennenkamp. U maakt dan kennis met de ware aard van het kunstenaarschap. De kunstenaar in zijn natuurlijke habitat. In mijn geval is dat geen keurig opgeruimd atelier met werkjes aan de wand, maar tafels en ezels met werk waaraan ‘geklust’ wordt en veel vrolijke rommel dat tot inspiratie dient.

We verwelkomen u graag van 14.00 tot 17.00 uur in de Ateliers Dennenkamp aan de Generaal Urquhartlaan 21 te Oosterbeek. De toegang is gratis.

In de grote centrale hal laten we in een tentoonstelling de producten zien van onze noeste arbeid en er is muziek. De ateliers zijn gelaten zoals ze dagelijks gebruikt worden.

De meeste kunstenaars in het gebouw stellen hun ateliers open. De in het gebouw gevestigde Chi Qigongpraktijk geeft korte lessen en ook de kunstenaars geven leuke gratis workshops. U bent van harte welkom.

Kijk voor verdere informatie en de locatie op www.AteliersDennenkamp.nl

Ateliers Dennenkamp – Generaal Urquhartlaan 21 – 6861 GG Oosterbeek