8 Huizen op plek van ‘onze’ werkplek in Oosterbeek

Ik moest deze week uit de digitale Gelderlander vernemen dat mijn werkplek nog maar kort blijft bestaan. Helaas, er gaat worden gebouwd op de plek van mijn/onze werkruimten. 17 mensen werkruimteloos!

Was het nou echt teveel moeite voor de gemeente Oosterbeek ‘Kunstenaarsdorp’ om de betrokkenen, de 17 veelal kunstenaars, die hun inkomen verdienen in deze werkruimten te informeren?

Na een mail aan de gemeente over deze kwestie, werd de bal naar een andere afdeling gespeeld. ‘Nee , wij weten hier niets van, andere afdeling’.  Dit heb ik in de drie jaar dat ik werkzaam ben in deze gemeente al vele malen meegemaakt. Hufterig gedrag van de gemeente Oosterbeek, die zijn verantwoordelijkheid niet neemt ten aanzien van hun beleidsplannen: ‘Oosterbeek kunstenaarsdorp’.  De zoveelste blunder aangaande de kunstenaars die werkzaam zijn in hun gemeente. Ik heb er weinig waardering voor.

Foto: Atelier Marijke Bruin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.