26 en 27 juni Open Ateliers!

Het weekend van 26 en 27 juni doe ik mee met het Landelijke Atelier Weekend net als veel kunstenaars in Ateliergebouw B46 .  De deuren van mijn ruime atelier staan wijd open!

Ik wil ruimte maken in mijn atelier en doe daarom op een speciale manier mee, ik hou kunstopruiming!  Van de tentoonstellingen waaraan ik deelnam, wordt lang niet al het werk verkocht. Soms blijven juweeltjes van werken onverkocht hangen en passen ze niet meer in een volgende tentoonstelling qua thema. De zogenaamde winkeldochters.

Na 35 jaar stapelen de leukertjes zich op in mijn studio. Ik gun ze een goed huis en mensen die plezier aan ze beleven. Tijd voor een opruiming!

Heb je altijd al eens een ‘echt’ kunstwerk aan de muur willen hebben. Kom dan even neuzen op 26 en 27 juni. De week ervoor ben ik op afspraak ook geopend, dan ben je ‘drukte’ voor en heb ik uitgebreid de tijd voor je. 😉  Mooie olieverfstukken, papierwerken, ingelijste collages, aquarellen, zentangles, kettingen van mijn hand en nog veel, veel meer. 

Er is tijdens deze dagen in ons werkgebouw veel te ontdekken.  Kom kijken en dwalen in het geweldige gebouw uit 1930. Van meubelmaker tot sierradenontwerper en van anatomisch tekenaar tot sexspeeltjes ontwikkelaar. Schilders, tekenaars, illustratoren, web ontwerpers teveel om op te noemen. Ook het park eromheen is prachtig en heellijk om daar te wandelen tussen de industriële jaren ’30 gebouwen.

Wees welkom!  

Openingstijden op beide dagen  van 12.00  tot 17.00 uur.

Gebouw B46 – Arnhems Buiten – Utrechtseweg 310 – Arnhem

Afspraak maken? Bel: 0647126414