16 – 9: Kunstendag in Ateliers Dennenkamp

‘Kunstendag’ in Ateliers Dennenkamp was een samenwerkingsproject van ‘t Venster en het Dorenweerd College. Brugklasleerlingen konden in Oosterbeek en Renkum kennis maken met ‘kunstvormen’ in hun gemeente. Ze bezochten het filmhuis, een theatermaker en een verhalenverteller. De leerlingen konden in AteliersDennenkamp kennismaken twee studios in het Dennenkamp gebouw.  Ik mocht de leerlingen ontvangen in mijn studio en ze vertellen over mijn werk. Ook brachten ze nog een bezoek aan mijn buurvrouw vormgeefster Anne Luchies. In de centrale hal van ons pand vond een theaterworkshop plaats.

De leerlingen kregen in mijn atelier een les over het ‘kunstenaarsschap’ en mijn werk, mijn inspiratiebronnen en wat je nodig hebt om een kunstenaar te zijn. Er kwamen geweldige vragen naar voren. De dag was hierdoor luchtig en grappig.

Over de dag 16 klassen van 12 leerlingen op bezoek, was een beetje to much. Ik was dood aan het eind van de dag, maar toch was het erg leuk om te doen. Een geslaagde en super gezellige dag.

Wilt u als school, groep of klas ook mijn atelier bezoeken met uw leerlingen en een les volgen?

Stuur dan een mail voor meer informatie.

Ik lever les op maat.

IMG_1459